DAS Zomerfeest 2024

DAS Zomerfeest 2024

Zomer in Schoonoord betekent feest, en dit jaar wordt het extra speciaal! Het DAS Zomerfeest 2024 staat weer voor de deur, en dit keer hebben we besloten om het uit te breiden naar twee dagen. Na twee succesvolle edities willen we onze dorpsgenoten en bezoekers van buitenaf een nog leukere tijd bezorgen. Op vrijdagavond kun je genieten van de muzikale klanken van lokale artiesten zoals Davey van der Sluis, Danilo Watez en Spang!, terwijl DJ Joep Verhaar zorgt voor de juiste sfeer met zijn beats en mixen.

Maar daar houdt het niet op! Zaterdagavond wordt net zo geweldig, met een traditionele popavond die voor iedereen wat te bieden heeft. De ouders kunnen genieten van de tijdloze klanken van CCR Revival, terwijl de jongere generatie los kan gaan op de energieke muziek van band Alpha. DJ Pim Verhaar zorgt ervoor dat de sfeer blijft bruisen.

Dus haal je dansschoenen uit de kast en zet je feesthoed op, want het DAS Zomerfeest 2024 belooft twee dagen vol plezier, muziek en gezelligheid te worden. We zien jullie daar!

Vrijdag 23 augustus van 20:00 tot 00:00
Zaterdag 24 augustus van 20:00 tot 01:00

Voor beide dagen gratis entree!